"Dit fien ik skitterend!
Altied striedbaar op syn liwwadders"
Navigatie

Vriend worden

Word ook Vriend van het Ljouwerter Skûtsje!

Niet alleen het Friese bedrijfsleven, maar ook bedrijven van buiten de provincie leveren een belangrijke financiële bijdrage aan de ‘Rienk Ulbesz’.

Voor bedrijven bestaat geen betere combinatie om aan de ene kant klanten aan zich te binden, new business binnen te halen en het zakelijke netwerk uit te breiden en aan de andere kant maatschappelijk te ondernemen en gewoon te genieten!!

 

Het Ljouwerter skûtsje zoekt nieuwe Vrienden om deze prachtige traditie in ere te houden. Vrienden krijgen het volgende terug van het Ljouwerter skûtsje:

• Winterbijeenkomst

Traditioneel de aftrap van het seizoen. Wij praten u bij en dit doen we onder het genot van een hapje en drankje bij onze Vriend Grandcafe Wouters in Leeuwarden.

• De seizoensopening

Een echte netwerknamiddag en -avond in mei voor de Vrienden. Er wordt gevaren met het skûtsje de Rienk Ulbesz en na afloop is er gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje aan de oevers van het Pikmeer te Grou.

• De Leeuwarder dag op Grou

Tijdens deze wedstrijddag van de SKS kunnen Vrienden het Ljouwerter skûtsje van dichtbij volgen vanaf onze rondvaartboot. Uiteraard inclusief alle hapjes en drankjes!

• Een netwerkmiddag

Netwerkbijeenkomst buiten het zeilseizoen met alle vrienden in Leeuwarden.

• De wimpel

Vrienden ontvangen jaarlijks de officiele SKS-wimpel, waarmee zij gratis alle wedstrijden op het water kunnen volgen en het skûtsjejournaal voor alle achtergrondinformatie.

• De nieuwsbrief

Onze Vrienden worden op de hoogte houden van alle wetenswaardigheden rondom het Ljouwerter skûtsje.

• Zelf zeilen op de Rienk Ulbesz

Vrienden kunnen tegen een gereduceerd bedrag hun gasten uitnodigen voor een zeildag op het Ljouwerter Skûtsje, uiteraard voorzien van professionele bemanning. Indien u meer dan 12 gasten uitnodigt dan regelen wij graag voor u een extra skûtsje of ons volgschip Vrouwe Nieske. De ontvangst van uw gasten verzorgen wij graag goed. Wij kunnen diverse cateringpakketten aanbieden. Ons volgschip de Vrouwe Nieske is voorzien van vele faciliteiten en biedt plaats aan ca. 50 personen.

Maar er is meer…

Vrienden dragen niet alleen het Ljouwerter Skûtsje een warm hart toe, maar maken ook volop gebruik van de zakelijke mogelijkheden:

•  Businessclub

De Vrienden van het Ljouwerter Skûtsje zijn allen ondernemers die houden van skûtsjesilen. Tijdens de verschillende bijeenkomsten en evenementen die worden georganiseerd rondom het skûtsjesilen hebben zij de kans om in een sportieve en ontspannen sfeer hun zakelijk netwerk te onderhouden en uit te breiden.

•  Relaties

skuts6Elke Vriend heeft de mogelijkheid zijn eigen relaties mee te nemen voor een dag skûtsjesilen. Er is vrijwel niemand die het aanbod afslaat om met een origineel SKS wedstrijdskûtsje de Friese meren op te gaan!

•  Teambuilding 

Skûtsjesilen is een teamsport bij uitstek. Zeilen met een skûtsje is alleen mogelijk als de verschillende mensen op het schip elkaar naadloos aanvoelen. Vrienden zien een dag zeilen als een ideale manier om de (interne) teamspirit te versterken.

•  Imago 

Door de verbintenis met het Ljouwerter skûtsje, slaan de positieve waarden van het skûtsjesilen, zoals sportiviteit, gedrevenheid, prestatie en teamwerk ook over op de Vrienden van het Ljouwerter Skûtsje.

Ook onze vriend zijn? Vertel het onze voorzitter. Vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vrienden & Sponsoren
Copyright © 2019 Stichting Ljouwerter Skûtsje